14-07-03

Volume 1

Best of season 1
Children of the Gods: Het nieuwe SG-1 team moet de bedreiging van de Abydos bewoners onderzoeken, nadat deze de Sterrenpoort opnieuw in werking hebben gesteld. Dit onderzoek leidt tot de ontdekking van nog veel meer sterrenpoorten en een nieuwe vijand op de planeet Chulak...
There but for the grace of God: Een mysterieuze spiegel brengt Jackson naar een andere dimensie. Plots bevindt hij zich op een alternatieve Aarde, die door de Goa'uld wordt aangevallen. Jackson vermoedt dat dit lot op termijn ook de echte Aarde zal treffen. Slaagt hij erin nog terug te keren en de wereld te redden...?
Politics: Alleen Jackson kent de plannen van de Goa'uld om de Aarde aan te vallen. Maar niemand neemt zijn waarschuwing ernstig. Integendeel, de overheid besluit het dure Stargate-programma stop te zetten en de Sterrenpoort voorgoed te sluiten.
Within the serpent's grasp: Om de invasie van de Goa'uld te stoppen moet het SG-1 team orders negeren en zichzelf verplaatsen naar het hoofdkwartier van de Goa'uld. Ze belanden midden in de massale invasie-voorbereiding en hun terugkeer naar de Aarde wordt afgesneden. Kan het team de ramp nog afwenden en de mensheid redden?

15:45 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.