22-07-03

Volume 2

Season 2, episodes 1-4
The serpent's lair: De invasiemacht van de Goa'uld nadert de Aarde en alleen het Stargate Command kan de ramp voorkomen. Als O'Neill en zijn team ongezien de basis weten te verlaten, moeten zij alles op alles zetten om de Aarde te redden.
In the line of duty: Tijdens een missie naar een planeet aan de rand van het universum wordt het SG1-team brutaal aangevallen door de Goa'uld. Dit leidt tot een dramatische reddingsaktie met fatale gevolgen als kapitein Carter in het bezit wordt genomen van een Goa'uld larve.
Prisoners: Tijdens een expeditie wordt het SG1-team gevangen genomen en worden ze onder barre omstandigheden vastgehouden. Dankzij de hulp van de geheimzinnige Linea kunnen ze ontsnappen. Wat ze echter niet weten, is dat ze met Linea een dodelijk gevaar mee op sleeptouw nemen.
The Gamekeeper: Gedurende een tocht naar een nieuwe en onbekende planeet komt het SG1-team terecht in een virtuele fantasiewereld. Ineens is het mogelijk om eerdere gebeurtenissen opnieuw te beleven.18:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.