22-07-03

Volume 3

Season 2, episodes 5-8.
Need: Op een mysterieuze planeet redt Jackson het leven van een mooie prinses, maar als gevolg van zijn aktie wordt het SG1-team wel gevangen genomen. Jackson wordt verliefd op de prinses, maar deze romance kon wel eens de vrijlating van zijn vrienden bemoeilijken.
Thor's chariot: O'Neill en zijn team keren terug naar de planeet Cimmeria, waar zij eerder reeds het enige verdedigingsmechanisme hadden uitgeschakeld. Wanneer de planeet wordt aangevallen, gaan ze in de tegenaanval. Maar heeft Cimmeria nu nog middelen om de brutale aanvallen af te weren?
Message in a bottle: Een op het eerste gezicht onschadelijke 'bol' wordt door het SG1-team naar de basis meegenomen. Maar dan wordt O'Neill besmet door dit buitenaards voorwerp. De enige kans om hem te redden is het buitenaards virus de controle te geven over zijn lichaam.
Family: Rya'c, de zoon van Teal'c, wordt ontvoerd en het SG1-team reist naar Chulak om hem te redden. Groot is hun ontreddering als ze een wereld zien die totaal ondersteboven is gekeerd. Ze sporen Rya'c op, maar deze keert zich af van zijn vader en verhindert het team om hem mee te nemen.

18:51 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.