23-07-03

Volume 10

Season 3, episodes 9-12.
Rules of engagement: Een groep SG-soldaten vecht tegen een leger van de Jaffa. Omdat het team van O'Neill denkt dat het gaat om het vermiste SG-team, snellen zij te hulp. Tot hun grote onsteltenis merken ze dat het mysterieuze team nu tegen hen de wapens inzet!
Forever in a day: Bij een bevrijding van Abydonians vindt men de verloren gewaande vrouw van Daniël Jackson terug. Haar reünie met Jackson lijdt tot zware gevolgen, namelijk de breuk met zijn vriendschap met Teal'C en zijn ontslag bij het Stargate Command.
Past and present: Het SG1-team ontdekt een planeet waar alle inwoners aan geheugenverlies lijden. Ze ontmoeten er de intelligente vrouw Ke'ra, die met hen meegaat naar de Aarde op zoek naar een geneesmiddel. Maar na een tijdje ontstaat bij  SG1 het vermoeden dat Ke'ra misschien niet helemaal is wie ze lijkt te zijn.
Jolinar's memories: De vader van majoor Carter is gevangen genomen en weggevoerd naar een maan die is omgevormd tot een ware hel. Omdat Jolinar de enige was die ooit heeft weten te ontsnappen, probeert men zijn herinneringen uit Carter's geest terug te winnen. Maar de onvoorziene verschijning van een oude vijand brengt de plannen om Carter's vader te redden in de war.

17:19 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.