23-07-03

Volume 11

Season 3, episodes 13-16.
The devil you know: Tijdens een poging om Jacob Carter te redden, wordt het SG1-team gevangen genomen door één van de Hell's wachters. Deze probeert informatie bij hen los te krijgen om Sokar omver te werpen. De vraag is hoeveel martelingen het team kan verdragen...
Foothold: Tijdens een medisch routine-onderzoek injecteert Dr. Fraiser elk teamlid met een verdovend middel. Wanneer Teal'C bijkomt, ontdekt hij dat generaal Hammond samenzweert met Fraiser en twee buitenaardsen.
Pretense: Het SG1-team wordt uitgenodigd door de Tolian om deel te nemen aan een zogeheten 'Trial' ceremonie. Tot hun verbazing ontdekken ze bij hun aankomst dat het gaat om een rechtzaak tegen hun vriend Skaara. Daniël en O'Neill moeten bepleiten welke gastpersoonlijkheid ze toestaan om de controle over te nemen van het lichaam van Skaara. Maar zal het recht zegevieren?
Urgo: Het team krijgt in het geheim een buitenaards organisme geïmplanteerd. Hieruit ontwikkelt zich een wezen dat zich Urgo noemt. Alleen de leden met een implantaat kunnen het wezen waarnemen. Urgo beweert goedaardig te zijn, maar het wantrouwige team doet er alles aan om zich te ontdoen van dit schepsel, voordat het hun geest overneemt.

18:55 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.