23-07-03

Volume 6

Season 2, episodes 17-20.
Serpent's song: Apophis, de gezworen vijand van het SG1-team, wordt opgejaagd door de Goa'uld en zoekt redding bij O'Neill. Gemarteld en bijna stervende, stelt hij een deal voor: in ruil voor een nieuw lichaam, wil hij al zijn kennis over de Goa'uld delen. Maar is dit een pact met de duivel... of niet?
Holiday: Een buitenaards wezen betrapt Jackson met zijn uitvinding: een lichaamswisselaar. Het wezen steelt Jackson's lichaam en ontsnapt naar de Aarde. Jackson is opgesloten in een oud, stervend lichaam van het wezen.
One false step: Tijdens een routine-opdracht ontdekt het SG1-team een beschaving van vriendelijke wezens. Maar plots worden ze allemaal ziek, blijkbaar besmet door het SG1-team. Een ziekteplaag brengt de gezondheid van de gehele bevolking , inclusief het SG1-team, in gevaar. Kan het team hun vrienden redden en deze beschaving voor uitsterven behoeden?
Show and tell: Een mysterieuze jongen duikt op in het Stargate Command en vraagt om hulp. Hij beweert opgejaagd te worden door de Goa'uld. Maar is dit een list? En wie is de onzichtbare 'moeder' waar de jongen tegen praat?

10:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.