25-07-03

Volume 17

Season 4, episodes 13-16.
Serpent's venom: Het SG1 is uitgezonden om een op handen zijnde alliantie tussen Apophis en Heru'ur te verijdelen. Teal'C wordt gevangen genomen...
The curse: Wanneer Daniël's voormalige professor in de archeologie omkomt tijdens een mysterieuze ontploffing in een laboratorium, gaat hij op bezoek naar zijn vroegere universiteit. Het rumoer gaat dat er een oude vloek rust op een artifact van de professor. Zou er een Goa'uld rondlopen op de universiteit...?
Chain reaction: Wanneer generaal Hammond aankondigt dat hij zich terug zal trekken, vermoedt O'Neill dat er meer is dat tot deze beslissing geleid heeft dan hij los laat. De vervanger van Hammond ontbindt SG1, dus O'Neill neemt de NID op zich. Maar zijn succes zal rusten tot de meest onwaarschijnlijke bondgenoot: kolonel Maybourne.
2010: Het is 2010. De Goa'uld zijn verslagen en ziektes zijn uitgeroeid. De redders van de Aarde zijn een buitenaards volk, genaamd de Aschen. Maar Carter ontdekt dat de Aschen een plan smeden om het menselijk ras te vernietigen. SG1 ontdekt dat er nog hoop is... tien jaar in het verleden.


16:16 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.