30-07-03

Volume 20

Season 5, episodes 1-4.
Enemies: Nadat zij Teal'c hebben verloren aan Apophis, bereiden SG1 en Jacob zich voor om hun vijand aan boord van het schip van Cronos te bestrijden. Een ander schip verschijnt en geeft hen de gelegenheid om slechts licht beschadigd te ontsnappen. Bij een latere ontmoeting met het vijandig schip worden aan boord geen tekenen van leven aangetroffen, maar wel een leger Replicators en een zelfvernietigingsprogramma...
Threshold: Teal'c is op het schip van Apophis van de dood gered, maar geestelijk blijft hij zijn oude meester trouw. Bra'tac stelt voor een oud ritueel van Jaffa toe te passen.
Ascension: Tijdens het onderzoeken van een buitenaards apparaat wordt Carter bewusteloos aangetroffen. Terwijl zij wat probeert uit te rusten, wordt zij bezocht door een onzichtbaar wezen die belangrijke geheimen aan het apparaat toeschrijft, met verregaande gevolgen.
The fifth man: O'Neill blijft achter op een buitenaardse planeet om luitenant Tyler te verzorgen, het nieuwste lid van SG1. Terug op Aarde vertelt Hammond het team dat Tyler niet bestaat. Kolonel Simmons van het Pentagon wil dit laatste geval van buitenaardse geheugenspelletjes aangrijpen om het SGC uit veiligheidsoverwegingen op te doeken.

13:25 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.