30-07-03

Volume 21

Season 5, episodes 5-8.
Red sky: SG1 wordt op de planeet K'Tau verwelkomd door een religieus leider die denkt dat de roodgekleurde hemel op het moment van hun aankomst een teken van de goden is. Maar eigenlijk is het een dodelijke reactie van de zon veroorzaakt door SG1...
Rite of passage: Als tiener Cassandra de puberteit bereikt, ontstaat een electro-magnetisch veld in haar lichaam. Dit is het gevolg van genetische experimenten van de Goa'uld. SG1 en de adoptieouder Dr. Frasier moeten een verbeten strijd leveren om haar leven te redden.
Beast of burden: Chaka, een Unas-vriend van Daniël, wordt gevangen genomen door een pre-industriële beschaving dat het Unasvolk als slaven gebruikt. In zijn poging om Chaka te bevrijden uit deze wrede slavernij, brengt Daniël niet alleen zijn team in gevaar, maar ook de stabiliteit van een oeroude beschaving.
The Tomb: Tijdens een reddingspoging om Russische soldaten terug te vinden, raakt SG1 gevangen in een Goa'uld graftombe. Daar ontdekken ze niet alleen de lijken van de Russische soldaten maar ook een moordzuchtig buitenaards wezen dat hun komst niet op prijs stelt.

17:08 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.