30-07-03

Volume 23

Season 5, episodes 13-16.
Proving ground: Jack O'Neill geeft les aan nieuwe rekruten. "Als je te maken hebt met dingen waar wij mee te maken hebben, moet je snel denken". Maar het toekomstige SG-team van een zenuwachtige luitenant raakt opeens betrokken bij een oefening waar het veel van kan leren, zeker als O'Neill gewond is geraakt bij een duel.
48 hours: Het SG1 kan zich net door de sterrenpoort in veiligheid brengen na een bijna dodelijke achtervolging per glijder. Maar net als Teal'c erdoor heen springt, wordt het systeem vernietigd waardoor hij in de ether verdwijnt.
Summit: Er wordt een plan gesmeed dat de ambities van de Goa'uld voor altijd kan dwarsbomen. Het zou kunnen inhouden dat al hun leiders worden uitgeschakeld. De grootste schakel in dit plan is Daniël Jackson...
Last stand: Het SG1 bevindt zich in een kritieke situatie. Carter is gevangen in een tunnel die door de vijand is omsingeld. Ze slaagt erin een uitweg te vinden door met kristallen de grot te laten ontbinden. Ondertussen wordt het evenwicht van het leven verstoord doordat Anubis, de Eerste System Lord, weer opduikt.
 

18:01 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.