30-07-03

Volume 24

Season 5, episodes 17-20.
Failsafe: Terwijl een asteroïde richting de Aarde komt, knapt SG1 een verlaten Goa'uld schip op om als schans te gebruiken voor het lanceren van een raket, die de asteroïde zou moeten vernietigen voordat die de Aarde treft. Maar het SGC verliest het contact met het schip en vermoed dat SG1 is neergestort.
The warrior: Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje op Chulak. Een geweldige strijder leidt nu de Jaffa rebellie. Hij was vroeger de rechterhand van de Goa'uld Imhotep; zijn naam is Kytano en hij heeft al honderden volgelingen. Maar is dit niet te veel van het goede...
Menace: Een slapende vrouwelijke robot , gevonden op een onvruchtbare planeet, wordt naar de Aarde vervoerd voor onderzoek. Als ze weer wakker wordt, vertoont ze een kinderlijke nieuwsgierigheid voor haar omgeving en voelt ze zich aangetrokken tot Daniël. Maar is ze wel zo onschuldig als ze lijkt?
The sentinel: Kolonel O'Neill moet de hulp van een tweetal veroordeelden inschakelen in een poging om een planeet van de Goa'uld te beschermen. Als de automatische defensiesystemen van de planeet uitvallen, berust het voortbestaan van een hele wereld in de handen van SG1 en twee ex-NID operators.

18:36 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.