08-09-04

Season 7, disk 1.

Season 7; episodes 1 - 4.
Fallen.
Daniel wordt op een planeet aangetroffen. Hij heeft weer een menselijke vorm, maar is zijn geheugen kwijt. De planeet waar hij was, werd gezien als de verloren stad van de oude, maar dit blijkt niet waar. SG-1 gaat een val zetten voor Anubis zodat hij de echte verloren stad niet kan vinden.
Homecoming.
Jonas en Daniel zitten nog op het schip van Anubis, terwijl Sam en Jack proberen de diverse partijen op Jonas’ planeet tot elkaar te brengen en aan te zette tot een samenwerking tegen Anubis. Daniel gaat zich meer en meer herinneren en komt terug in SG-1.
Fragile balance.
Een irritante jongeman komt met O’Neills pasje de basis op. Hij beweert O’Neill te zijn, maar is pas een jaar of 15! Hij blijkt wel alle kennis en achtergrond te hebben over SG-1. Daniel en Teal'c gaan op onderzoek uit en komen zo achter de waarheid.
Orpheus.
Teal'c raakt zwaargewond. Zijn genezingsproces duurt lang. Tijdens gesprekken met Teal'c krijgt Daniel visioenen. Hierin ziet hij dat Bra’Tac en Teal’cs zoon Ra’yak in gevaar zijn. SG-1 gaat hen proberen te bevrijden.
 
Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Peter DeLuise: Fragile Balance
SG-1 Beyond The Gate: Michael Shanks
Production Design
Photo Gallery

2003

19:30 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.