08-09-04

Season 7; disk 2.

Season 7; episodes 5 - 8.
Revisions.
SG-1 komt op een wereld waar men leeft in een koepel. Buiten de koepel is geen leven mogelijk. Sam komt erachter dat de koepel steeds kleiner wordt en dat er mensen verdwijnen. Niemand weet dit omdat iedereen namelijk met de computer in verbinding staat die de koelel bestuurt. Deze wist namelijk ook de geheugenst. SG1 moet deze mensen redden voordat de koepel instort.
Lifeboat.
SG-1 komt terecht op planeet en daar bevind zich een gestrand schip waar honderden mensen in een cryo-slaap zijn. Op een bepaald moment raken de SG-1 leden bewusteloos. Als ze weer bijkomen blijkt Daniel een aantal persoonlijkheden van de crew aan boord van het schip inzich te hebben. Nu moet SG-1 erachter komen hoe ze die persoonlijkheden uit Daniels lichaam te krijgen.
Enemy mine.
Op een planeet wordt naar naqahdah gezocht. Men treft er veel aan, maar ook treft men we de plaatselijke bevolking aan. Dit is een groep Unas. Zij leven op deze planeet en deze lijken het niet toe te staan dat mensen van SGC gaan mijnen. Daniel heeft een plan en gaat samen met Chaka een bevriende Unas onderhandelen met de locale Unas. Echter deze onderhandelingen verlopen niet geheel soepel.
Space race.
Sam wordt door een bevriende Alien gevraagd mee te werken aan een space race. Daarvoor moet ze wel een naqahdah generator mee nemen. SGC krijgt in ruil hiervoor belangrijke buitenaards technologie. Maar de race wordt gesaboteerd en Sam en haar partner moeten alle technische snufjes uit de kast halen om te winnen.

Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Martin Wood: Revisions
SG-1 Directors Series Andy Mikita: Space Race
Production Design
Photo Gallery

2003

19:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.