08-09-04

Season 7; disk 3.

Season 7; episodes 9 - 12.
Avenger 2.0
Sam en Dr. Felger maken een computervirus om een bepaalde Stargate buitenwerking te stellen. Er gaat echter iets verkeerd, waardoor alle Stargates onbereikbaar worden. Jack en Teal’s komen daardoor in gevecht met Jaffa’s en Daniel staat op een planeet welke door hoge vloedgolven omgeven wordt. Sam en Dr. Felger moeten een antivirus creëren om zo de problemen op te lossen, maar het uploaden geeft onverwachte problemen.
Birthright.
SG-1 maakt kennis met een afvallige vrouwelijke Jaffa stam. Zij redden meisjesbaby’s uit de handen van een Goa’ould leider. Als de meisjes volwassen worden hebben ze een symioot nodig, dus stellen zij die weer van Goa’ould's. Het afhankelijk zijn van een symbioot levert dus de nodige problemen op. Daarom wil SG-1 hen een alternatief bieden. Dit is het medicijn dat Teal’c ook gebruikt. Maar er zijn voor en tegenstanders, als er wordt een aantal vrouwen gevraagd de medicijnen te testen.
Evolution; part 1 & 2.
Teal’c en Bra’tac komen tegenover een supersoldaat te staan. Een man in een harnas welke door geen enkel wapen gedood kan worden. Na onderzoek denkt Daniel dat de maker van deze soldaten Anubis is. En dat Anubis een bepaald apparaat gebruikt heeft welke ook door de vroegere Maya’s gebruikt werd. Dus gaat Daniel gaat met een andere archeoloog naar Honduras om een specifieke tempel te zoeken, waar ook z'n apparaat kan zijn. Sam en Jack weten inmiddels een levende supersoldaat te vangen.
 
Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Martin Wood: Avengers
SG-1 Byond The Gate: Chritopher Judge
Production Design
Photo Gallery

2003

19:49 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.