16-09-04

Season 7; disk 6.

Season 7; episodes 21 - 22.
The Lost City.
SG1 gaat op zoek naar 'The Lost City Of  The Ancients'. Daar zou een machtig wapen te vinden zijn die hen zou kunnen helpen om Anubis zijn vloot, die onderweg is naar de aarde, zou kunnen vernietigen. Jack O'Neill moet opnieuw de kwelling ondergaan om de kennis van de Oudsten voor zich te winnen.
 
2003

11:49 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 7; disk 5.

Season 7; episodes 17 - 20.
Heroes; parts 1 & 2.
Een groep journalisten ùoet alles filmen wat er op Stargate Command gebeurd. SG1 moet meewerken aan dit project met tegenzin.
Resurrection.
Het NID heeft geëxperimenteerd met het klonen van Goa'uld. Het loopt totaal uit de hand...
Inauguration.
Er is een nieuwe president aangesteld. Hij hoort voor het eerst over het Stargate Project. Senator Kinsey probeert hem ervan te overtuigen om het project stop te zetten.
 
2003

11:42 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 7; disk 4.

Season 7; episodes 13 - 16.
Grace.
Er wordt een nieuwe testvlucht gemaakt met de USS Prometeus. Samantha Carter gaat mee. Plots nadert er een vreemd ruimteschip en valt hen aan. Carter raakt hierdoor bewusteloos. Als ze weer bijkomt blijkt het dat ze alleen is op de Prometeus...
Fallout.
Jonas Quinn vraagt de hulp aan Stargate Command om zijn thuisplaneet te redden van de ondergang.
Chimera.
Carter heeft een nieuwe vriend. Hij wordt achterdochtig als Carter vreemd begint te doen over haar werk. Hij ontdekt al snel dat ze een vreemde job heeft.
Death knell.
Anubis valt de Alpha-site aan. Al snel wordt Samantha Carter vermist. SG1 gaat op zoek naar haar en ontdekt al snel dat er een Kull achter haar aan zit om haar te vernietigen.
 
2003

11:34 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-09-04

Season 7; disk 3.

Season 7; episodes 9 - 12.
Avenger 2.0
Sam en Dr. Felger maken een computervirus om een bepaalde Stargate buitenwerking te stellen. Er gaat echter iets verkeerd, waardoor alle Stargates onbereikbaar worden. Jack en Teal’s komen daardoor in gevecht met Jaffa’s en Daniel staat op een planeet welke door hoge vloedgolven omgeven wordt. Sam en Dr. Felger moeten een antivirus creëren om zo de problemen op te lossen, maar het uploaden geeft onverwachte problemen.
Birthright.
SG-1 maakt kennis met een afvallige vrouwelijke Jaffa stam. Zij redden meisjesbaby’s uit de handen van een Goa’ould leider. Als de meisjes volwassen worden hebben ze een symioot nodig, dus stellen zij die weer van Goa’ould's. Het afhankelijk zijn van een symbioot levert dus de nodige problemen op. Daarom wil SG-1 hen een alternatief bieden. Dit is het medicijn dat Teal’c ook gebruikt. Maar er zijn voor en tegenstanders, als er wordt een aantal vrouwen gevraagd de medicijnen te testen.
Evolution; part 1 & 2.
Teal’c en Bra’tac komen tegenover een supersoldaat te staan. Een man in een harnas welke door geen enkel wapen gedood kan worden. Na onderzoek denkt Daniel dat de maker van deze soldaten Anubis is. En dat Anubis een bepaald apparaat gebruikt heeft welke ook door de vroegere Maya’s gebruikt werd. Dus gaat Daniel gaat met een andere archeoloog naar Honduras om een specifieke tempel te zoeken, waar ook z'n apparaat kan zijn. Sam en Jack weten inmiddels een levende supersoldaat te vangen.
 
Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Martin Wood: Avengers
SG-1 Byond The Gate: Chritopher Judge
Production Design
Photo Gallery

2003

19:49 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 7; disk 2.

Season 7; episodes 5 - 8.
Revisions.
SG-1 komt op een wereld waar men leeft in een koepel. Buiten de koepel is geen leven mogelijk. Sam komt erachter dat de koepel steeds kleiner wordt en dat er mensen verdwijnen. Niemand weet dit omdat iedereen namelijk met de computer in verbinding staat die de koelel bestuurt. Deze wist namelijk ook de geheugenst. SG1 moet deze mensen redden voordat de koepel instort.
Lifeboat.
SG-1 komt terecht op planeet en daar bevind zich een gestrand schip waar honderden mensen in een cryo-slaap zijn. Op een bepaald moment raken de SG-1 leden bewusteloos. Als ze weer bijkomen blijkt Daniel een aantal persoonlijkheden van de crew aan boord van het schip inzich te hebben. Nu moet SG-1 erachter komen hoe ze die persoonlijkheden uit Daniels lichaam te krijgen.
Enemy mine.
Op een planeet wordt naar naqahdah gezocht. Men treft er veel aan, maar ook treft men we de plaatselijke bevolking aan. Dit is een groep Unas. Zij leven op deze planeet en deze lijken het niet toe te staan dat mensen van SGC gaan mijnen. Daniel heeft een plan en gaat samen met Chaka een bevriende Unas onderhandelen met de locale Unas. Echter deze onderhandelingen verlopen niet geheel soepel.
Space race.
Sam wordt door een bevriende Alien gevraagd mee te werken aan een space race. Daarvoor moet ze wel een naqahdah generator mee nemen. SGC krijgt in ruil hiervoor belangrijke buitenaards technologie. Maar de race wordt gesaboteerd en Sam en haar partner moeten alle technische snufjes uit de kast halen om te winnen.

Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Martin Wood: Revisions
SG-1 Directors Series Andy Mikita: Space Race
Production Design
Photo Gallery

2003

19:41 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 7, disk 1.

Season 7; episodes 1 - 4.
Fallen.
Daniel wordt op een planeet aangetroffen. Hij heeft weer een menselijke vorm, maar is zijn geheugen kwijt. De planeet waar hij was, werd gezien als de verloren stad van de oude, maar dit blijkt niet waar. SG-1 gaat een val zetten voor Anubis zodat hij de echte verloren stad niet kan vinden.
Homecoming.
Jonas en Daniel zitten nog op het schip van Anubis, terwijl Sam en Jack proberen de diverse partijen op Jonas’ planeet tot elkaar te brengen en aan te zette tot een samenwerking tegen Anubis. Daniel gaat zich meer en meer herinneren en komt terug in SG-1.
Fragile balance.
Een irritante jongeman komt met O’Neills pasje de basis op. Hij beweert O’Neill te zijn, maar is pas een jaar of 15! Hij blijkt wel alle kennis en achtergrond te hebben over SG-1. Daniel en Teal'c gaan op onderzoek uit en komen zo achter de waarheid.
Orpheus.
Teal'c raakt zwaargewond. Zijn genezingsproces duurt lang. Tijdens gesprekken met Teal'c krijgt Daniel visioenen. Hierin ziet hij dat Bra’Tac en Teal’cs zoon Ra’yak in gevaar zijn. SG-1 gaat hen proberen te bevrijden.
 
Extra's:
Audiocommentairies
SG-1 Directors Series Peter DeLuise: Fragile Balance
SG-1 Beyond The Gate: Michael Shanks
Production Design
Photo Gallery

2003

19:30 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |