09-11-05

Season 8; disk 3.

9 - Sacrifices  - Eerste TV uitzending: 10 september 2004
Ishta vraagt Jack om hulp omdat haar wereld bedreigt wordt door de Goa'uld Moloc. SGC kan een andere wereld voor hen zoeken, maar dat duurt te lang. Dus komen de vrouwen waaruit deze stam bestaat naar SGC. Bij hen is ook Ry’ac, de zoon van Teal’c die met één van die vrouwen zal gaan trouwen. Teal’c en Ishta gaan naar de planeet om te proberen te onderhandelen, maar Moloc is op de planeet en zorgt voor veel dood en verderf. De SGC komt te hulp.
10 – Endgame - Eerste TV uitzending: 17 september 2004
De Stargate verdwijnt in een flits uit het commandocentrum. Niemand kan dus ook terug komen en Teal’c is weg. Sam en Daniel gaan op onderzoek uit en komen erachter dat de Trust-leden hier achter zitten. Zij vermoorden Goa'uld en miljoen onschuldige Jaffa door bommen met symbiotengif naar verschillende werelden te sturen. Ze doen dit vanaf een gecamoufleerd Goa’uld schip. Daniel gaat proberen het schild uit te schakelen zodat de Prometeus hen kan zien.
12 - Prometheus Unbound - Eerste TV uitzending: 28 januari 2005
Generaal Hammond komt naar SGC omdat hij Daniel mee wil hebben om met de Prometeus richting Stargate Atlantis te gaan. Daar hebben ze al een tijd lang niets van gehoord. Maar eenmaal onderweg krijgen ze een noodoproep. Als ze gaan kijken wordt alle crew van boord gehaald, maar Daniel wordt over het hoofd gezien. De supersoldaat die dit op zijn geweten heeft, blijkt echter een mooie vrouw te zijn. Vala wil haar volk redden van de Goa'uld en wil Daniels hulp hebben. De twee onderhouden een haat-liefde verhouding, welke resulteert in een ontsnapping van Vala.
 
Extra's:
Audiocommentairies,
Super soldier: The Making Of A Monster,
Beyond The Gate: A Convention Experience With Amanda Tapping,
Beyond The Gate: A convention Experience With Michael Shanks,
Production Design And Photo Gallery,
WWW,
Trailers.

18:04 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.