09-11-05

Season 8; disk 4.

11 - Gemini  - Eerste TV uitzending: 21 januari 2005
Sam is door de replicator Vijf nagemaakt omdat hij verliefd op haar is. Nu komt deze kloon Sam naar de Alpha-site omdat ze vernietigd wil worden. Ze legt uit dat de Replicators een code hebben, waardoor het wapen dat de Aarde en de Asgards hebben tegen de replicatoren veranderd waardoor de replicatoren immuun worden voor het wapen. Sam vertrouwt haar kloon omdat ze weet hoe zij zich voelde in het bijzijn van Vijf. Maar het blijkt dat de kloon toch andere motieven heeft en Sam vindt het haar schuld dat deze kloon van haar nog steeds rondloopt.
13 - It's Good To Be King  - Eerste TV uitzending: 4 februari 2005
De wereld waar Maybourne, de kolonel waar Jack altijd mee overhoop lag, naar toe is gestuurd, dreigt ten onder te gaan door de Goa'uld. SG-1 krijgt de opdracht Maybourne daar weg te halen. Maar Maybourne is de koning van het volk geworden omdat hij een ziener zou zijn. Hij heeft echter een muur van een oude tempel gevonden waar teksten op staan. Deze zijn geschreven door een Oude die in de tijd heeft gereisd. Eén van de voorspellingen is dat er mensen zouden komen die de Goa'uld tegen zouden houden. En dat is precies wat Jack doet als er een oude shuttle gewonden wordt, waar alleen Jack, met zijn Oude-gen mee kan vliegen. 14 - Full Alert  - Eerste TV uitzending: 11 februari 2005
Ex vice-president Kinsley komt Jack om hulp vragen. Hij is benaderd door de Trust. Zij willen zijn hulp hebben. Jack vertrouwd het niet en laat Kinsey met een microfoontje naar de ontmoeting gaan. Daar raken ze de man kwijt. SG-1 gaat op onderzoek uit. Hierdoor komt Daniel er in Rusland achter komt dat Kinsley, eigenlijk nu een Goa’uld is. Ook blijkt het dat de Trust nu geheel uit Goa’uld bestaan, die zo de regeringen willen infiltreren. Het Russische leger staat onder leiding van een Goa’uld. De Prometeus heeft een kans om de Trust uit te schakelen.
 
Extra's:
Audiocommentairies,
SG-1 Directors Series: Threads,
Beyond The Gate: A Convention Experience With Christopher Judge,
Profile On: Joseph Mallozzi And Paul Mullie,
Beyond The Gate: An Airforce Experience With Richard Dean Anderson,
Production Design And Photo Gallery,
WWW,
Trailers.

18:08 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.