09-11-05

Season 8; disk 5.

16 - Reckoning (1) - Eerste TV uitzending: 25 februari 2005
De kloon van Sam heeft nu de leiding over van de Replicatoren. Zij begint een vernietigingsaanval tegen de Goa’uld, zodat de Replicators hun schepen kan overnemen. Sam’s vader komt naar SGC omdat de To'kra willen dat de Goa’uld zich terugtrekken. Door de verliezen van de Goa’uld vormen de Replicators nu een groter gevaar voor de mensheid dan de Goa’uld. Teal’c is samen met Bratac naar een planeet gegaan, waar ze een heilige tempel willen innemen om zo de Jaffa op hun hand te krijgen. Kloon Sam zit inmiddels in Daniels geest en zoekt naar de plaats waar het oorspronkelijk wapen van de Ouden ligt dat de Replicators kan vernietigen. Die ligt op de plek waar Teal’c is. Ook Baal, de systeemlord, die nu aan de macht is gaat daar samen met Anubis naar toe.
17 - Reckoning (2) - Eerste TV uitzending: 4 maart 2005
Sam en haar vader zijn in de heilige tempel op de Jaffa-planeet en hebben het wapen van de Ouden ontdekt dat de Replicators kan vernietigen. Ze hebben echter de hulp van iemand anders nodig, namelijk van de vijand en wel van Baal. Die wil wel helpen, al was het alleen maar om te zorgen dat hij Anubis terug kan pakken. Kloon Sam zit nog steeds in Daniels geest en is op zoek naar verder informatie over de Ouden. Maar Daniel kan hierdoor ook in haar geest kijken en kan helpen met de strijd tegen de Replicators die SGC proberen te overmeesteren en de Jaffa planeet proberen te enteren waar het wapen is. Nu moet het wapen nog wel gestart worden.
18 - Threads  - Eerste TV uitzending: 11 maart 2005
Sam heeft twijfels over haar huwelijk met Pete. Dit omdat er eigenlijk iemand anders is, maar ze het niet kan toegeven. Tevens is haar vader stervende omdat zijn symbioot Selmak stervende is. Jack heeft een relatie, maar heeft ook daar zijn twijfels over en zijn vriendin merkt dit duidelijk. Daniel is belandt op een tussenstation. Hij is niet dood en hij is nog niet verlicht. Hij staat in dubio wat te doen en vraagt hulp, maar krijgt dat van de verkeerde persoon. Teal’c en Bratac vieren de overwinning op de Replicators en gaan nu met alle vrije Jaffa achter Anubis aan. Maar deze heeft een val gezet en wil het wapen van de Ouden hebben, zodat hij al het leven in dit melkwegstelsel kan vernietigen. Maar er is iemand die hier een stokje voor steekt en Anubis vernietigt.
 
Extra's:
Audiocommentairies,
The Last Day Of Teal’c,
SG-1 Directors Series The Reckoning,
Behind The Stargate: Secrets Revealed,
Production Design And Photo Gallery,
WWW,
Trailers.

18:11 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.