09-11-05

Season 8; disk 6.

15 - Citizen Joe - Eerste TV uitzending: 18 februari 2005
Joe is een kapper en hij houdt op dit moment een pistool gericht op Jack in zijn huis. Joe is boos want zijn leven ligt in puin en hij heeft er geen grip meer op. Hij geeft Jack de schuld hiervan. Dan vertelt hij een vreemd verhaal. Zeven jaar eerder vindt hij tijdens een garageverkoop een steen. Die steen laat hem alles zien wat het SG-team meemaakt. Hij begint verhalen te vertellen aan zijn zoontje en aan de klanten in zijn kapperszaak. Maar na 7 jaar gaat het slecht met de zaak, zijn vrouw wil scheiden en niemand gelooft hem. Jack moet uitsluitsel geven over de waarheid.
19 - Moebius (1) - Eerste TV uitzending: 18 maart 2005
Daniel krijgt van de dochter van de ontdeker van de Stargate een erfenis. Hierbij bevindt zich een boek waarin een tekening staat waarop Ra een ZPM in handen heeft. Daniel wil met de tijdmachine terug in de tijd (3000 jaar V.C.) om de ZPM te halen. Maar daar aangekomen komen ze in de problemen als een zandstorm hun Gateschip ‘zichtbaar’ maakt. Ze mogen de tijdlijn niet veranderen en besluiten daarom de videocamera te gebruiken om zichzelf in de toekomst te waarschuwen.
In het jaar (9 jaar geleden) dat de Stargate operationeel zou worden worden Sam en Daniel benaderd door de luchtmacht voor hulp omdat zij op een videotape staan die gevonden is in Gizeh, Egypte. Zij mogen wel werkzaamheden verrichten en ze vinden de Stargate, maar ze mogen van Generaal Hammond niet mee door de Stargate.
20 - Moebius (2) - Eerste TV uitzending: 25 maart 2005
Sam en Daniel weten Jack te overtuigen dat ze mee moeten op de missie om Teal’c te zoeken. Hij moet ook mee naar het verleden om het andere SG-1 team te redden en terug te sturen naar hun eigen tijd. Maar Daniel blijkt niet te zijn wie ze denken als ze door Aphopis worden gepakt. Teal’c gelooft hen uiteindelijk wel en samen met Sam en Jack vlucht hij. Ze gaan naar 3000 voor Christus naar Gizeh waar alleen Daniel de opstand overleeft heeft. Nu moeten ze een manier vinden dat Ra de Stargate niet mee neemt zodat ze terug naar huis kunnen en alles weer wordt zoals het was.
 
Extra's:
Audiocommentairies,
SG-1 Directors Series Moebius,
Making Of Stargate Alliance,
Behind The Stargate: Secrets Revealed 2,
Production Design And Photo Gallery,
WWW,
Trailers.

18:15 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.